Използвайте нашата дигитална рецепция

Развилата се сложна епидемична обстановка в цял свят през 2020 година заради разпространяването на коронавирус КОВИД-19, принуди ръководството да вземе решение, което да намали контактите между рецепция и гости на Court Inn. В средата на м.март 2021 година ние решихме да интегрираме физически и онлайн „дигитална рецепция“ за своите бъдещи и настоящи гости.

Онлайн с „дигитална рецепция“ може да резервирате напълно лесно, бързо и удобно, като ползвате абсолютно всички валидни оферти за момента, както на нашия сайт, така и сред нашите партньори, като Booking, Expedia и др.

Физически, или на място, с нашата „дигитална рецепция“ може да правите всичко, което сте правили и преди на място на рецепция, или от стаята си чрез телефона. Автоматично генериран QR код на вашия мобилен телефон или таблет Ви прави напълно и абсолютно независим. Нашата „дигитална рецепция“ Ви издава дигитален ключ с който да си отворите стаята. Вече не е необходимо физически да оставяте ключа си на рецепция, когато излизате извън хотела за да се разходите. Използвайки предоставения Ви дигитален достъп, докато сте гост на хотела можете да си поръчате събуждане, закуска, обяд, или специална поръчка, почистване, смяна на кърпи и др.

„С дигитална рецепция ЕВА ние обаче си решихме един много сериозен проблем – как да приемам гости на обекта, запазвайки тяхното здраве, като минимизираме физическия контакт. ЕВА работи вече една седмица и искам да Ви споделя, че нашата „нова служителка“ е направо страхотна“, коментира с чувство за хумор управителя на Court Inn г-жа Ганка Узунова.

В момента Court Inn използва по-малък пакет от функционалните възможности на ЕВА, тъй като не е необходимо в момента да работи с пълния си потенциал. Но дигиталната рецепция може много, наистина много – резервации на екскурзии организирани от хотела, резервация на конферентни зали, организиране и резервация на събития, Интернет комуникация за резервиране на самолетни билети, личен транспорт, наем на автомобил, таксита. ЕВА може да контролира стаята Ви – настройване на климатик, бойлер, запис на ТВ предаване, планиране на почистване на стаята или апартамента, планиране на пране и гладене на Вашите дрехи и др.

„Мисля, че ЕВА ще ни помогне да останем в бизнеса, въпреки сложните условия, както в България, така и по света. Разбира се съм повече от оптимистично настроена“, завършва г-жа Узунова.


20% отстъпка без никакви условия! Просто резервирай!

През 2021 година Ви предлагаме:
-20% отстъпка при настаняване в стая или апартамент
-20% отстъпка от цялото меню в ресторанта

Резервирай чрез еди от трити начина:

  • Използвай функцията “Дигитална рецепция” в дясно на страницата
  • Резервирай чрез email
  • Обади се на телефонен номер 0889 713 163